Handig om te weten

Boek onze zeehonden safari's eenvoudig online. Voor as verstrooiingen, business trips of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Ontdek de Schoonheid van de Oosterschelde met rondvaarten in Zeeland

De Oosterschelde, een van de parels van Zeeland, biedt een schat aan natuurschoon en maritieme avonturen. Een van de beste manieren om dit prachtige gebied te verkennen, is door deel te nemen aan boottochten die je meenemen op een onvergetelijke reis langs de kustlijn en de omliggende wateren. Hieronder geven we je vier voorbeelden van boottochten die wij aanbieden maar natuurlijk kunnen we ook boottochten op maat verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Rondvaart rond Tholen: Verken het Eilandparadijs

Een boottocht rond Tholen is een ontspannende en schilderachtige ervaring die je meeneemt naar de rustige wateren rondom dit eilandparadijs. Tholen staat bekend om zijn prachtige natuur, historische stadjes en pittoreske dorpjes. Tijdens deze boottocht kun je genieten van adembenemende uitzichten op het eiland terwijl je over de kalme wateren vaart.

Een hoogtepunt van deze tocht is de kans om zeehonden te spotten, die vaak zonnebaden op de zandbanken langs de kust. De gids aan boord zal je alles vertellen over de natuur en geschiedenis van Tholen, waardoor deze tocht zowel informatief als vermakelijk is.

Rondvaart naar Antwerpen: Een Internationaal Avontuur

Voor een boottocht met een internationaal tintje kun je kiezen voor een reis naar Antwerpen, België. Deze dagtocht brengt je over de drukke wateren van de Westerschelde naar de bruisende havenstad Antwerpen.

Onderweg zul je versteld staan van de grote zeeschepen die deze waterweg bevaren. Het is een indrukwekkend gezicht om deze reuzen van dichtbij te zien terwijl je comfortabel aan boord van je eigen schip bent.

In Antwerpen aangekomen, kun je genieten van de rijke cultuur, het heerlijke eten en de unieke winkels die de stad te bieden heeft. Na een dag vol verkenning keer je voldaan terug naar Zeeland.

Rondvaart Zierikzee: Historie en Gezelligheid

Zierikzee, een van de historische parels van Zeeland, is de perfecte bestemming voor een boottocht vol geschiedenis en gezelligheid. Terwijl je de wateren van de Oosterschelde rond Zierikzee verkent, zul je versteld staan van de goed bewaarde middeleeuwse architectuur en de pittoreske haven.

Een hoogtepunt van deze tocht is de mogelijkheid om te genieten van verse Zeeuwse mosselen in een van de lokale restaurants. De kapitein zal je graag wijzen op de beste eetgelegenheden in de stad.

Zierikzee heeft ook een rijke maritieme geschiedenis, en je kunt meer te weten komen over de scheepvaarttradities van Zeeland in het Maritiem Museum van Zierikzee. Deze boottocht biedt een perfecte combinatie van cultuur, geschiedenis en culinair genot.

Rondvaart Yerseke: Proef de Zeeuwse Zilte Smaak

Voor de liefhebbers van zeevruchten is een boottocht naar Yerseke een absolute must. Yerseke staat bekend als het ‘mosseldorp’ van Zeeland en is beroemd om zijn oester- en mosselkwekerijen.

Tijdens deze boottocht kun je een bezoek brengen aan een van de mossel- en oesterkwekerijen en meer te weten komen over het kweken en oogsten van deze heerlijke schelpdieren. Natuurlijk kun je ook genieten van verse mosselen en oesters direct uit de Oosterschelde.

Een ander hoogtepunt van deze tocht is de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de mosselvissers terwijl ze hun vangst binnenhalen. Dit is een unieke ervaring die je alleen in Yerseke kunt beleven.