Handig om te weten

Boek onze zeehonden safari's eenvoudig online. Voor as verstrooiingen, business trips of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Ontdek onze opstapdagen: Een avontuur op de Oosterschelde

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dag op de Oosterschelde, maar heeft u geen volledige groep om een boot te charteren? Geen zorgen, onze opstapdagen bieden u de perfecte gelegenheid om de pracht van dit natuurgebied te ervaren en nieuwe mensen te ontmoeten.

  • Zelf schip afhuren of meevaren: Onze opstapdagen bieden u de flexibiliteit om ofwel een deel van de boot af te huren voor uw eigen groep, of om mee te varen met anderen als er voldoende deelname is. Of u nu met vrienden, familie of alleen reist, er is altijd een plaats voor u op onze opstapdagen.
  • Regelmatig nieuwe data: We voegen regelmatig nieuwe data toe, dus u heeft genoeg mogelijkheden om een datum te kiezen die in uw schema past. Houd onze website in de gaten voor de meest recente beschikbare data en vertrektijden.
  • Vertrek en aankomst: Onze opstapdagen beginnen om 9 uur, wanneer we uitvaren om het avontuur te beginnen. Na een dag vol ontdekkingen en plezier, we zijn terug om 16:00 uur. U heeft voldoende tijd om van de Oosterschelde te genieten en herinneringen te creëren.
  • Deel van de boot afhuren: Als u liever met uw eigen groep bent, is het ook mogelijk om een deel van de boot af te huren. Dit biedt privacy en exclusiviteit voor uw gezelschap terwijl u samen van de Oosterschelde geniet.

Klaar voor een dag vol avontuur, natuurpracht en nieuwe vrienden? Sluit u aan bij onze opstapdagen en laat u betoveren door de schoonheid van de Oosterschelde. Of u nu een ervaren zeevaarder bent of gewoon zin heeft in een nieuw avontuur, onze opstapdagen staan voor u klaar. Reserveer vandaag nog uw plek en ontdek dit prachtige stukje Zeeland vanaf het water. Let op! Online boeken is niet mogelijk! Neem contact op info@eendracht1.nl