Handig om te weten

Boek onze zeehonden safari's eenvoudig online. Voor as verstrooiingen, business trips of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

FAQ

Wat staat me te wachten op een zeehondensafari?

Stel je voor: zilte lucht, zonnige glimlachen, deuntjes van de zee en natuurlijk, een bezoek aan de meest aaibare zeewezens – de zeehonden! Bereid je voor op een avontuur vol ontzag en verwondering.

Nee, honden zijn niet toegestaan op onze zeehondensafari’s. Dit is om verstoring van de wilde dieren en andere passagiers aan boord te voorkomen.

Zeker, eigen eten en drinken meenemen is toegestaan. Maar we vragen je vriendelijk om je culinaire avonturen aan dek voort te zetten. Binnen kan je genieten van onze eigen menu’s, warme en koude snacks.

Er zijn toiletten aan boord om het comfort van alle passagiers te waarborgen.

We hechten enorm veel waarde aan veiligheid. Onze boten voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn uitgerust met reddingsvesten en andere voorzieningen. Let er op dat kinderen niet klimmen op de relingen of hard lopen!!!! Onze ervaren bemanning staat altijd paraat om een zorgeloze reis te garanderen.

Onze zeehondensafari gaat meestal door, zelfs als de zon zich verstopt. Tijdens lichte regen kunnen we nog steeds een geweldige ervaring bieden. We raden je aan om passende kleding mee te nemen voor het geval de elementen ondeugend worden.Tevens is er de mogelijkheid om dan een binnenplaats te boeken.(tegen meer prijs) U krijgt hier 2 dagen van te voren een mail voor.

Ja, we raden je sterk aan om vooraf te reserveren. Onze zeehondensafari’s zijn populair en vooraf reserveren verzekert je van een plek aan boord op de door jou gewenste datum.

Zeker, we willen dat je reis zo soepel mogelijk verloopt. Gratis parkeergelegenheid staat tot je beschikking, zodat je je alleen zorgen hoeft te maken over het genieten van de ervaring.

Helaas, onze boottocht is niet geschikt voor rolstoelen. We willen ervoor zorgen dat iedereen veilig en comfortabel kan genieten, dus houd er rekening mee dat deze specifieke ervaring niet rolstoelvriendelijk is.

Als het boekingssysteem aangeeft dat er geen beschikbare plaatsen zijn voor vouchers, betekent dit dat de capaciteit voor dergelijke boekingen momenteel vol is. Het heeft in dit geval geen zin om te bellen, aangezien de beschikbaarheid online wordt weergegeven.

Nee, dit is helaas niet mogelijk op dit moment. Stuur een email naar info@eendracht1.nl of bel ons op +316-22668073