Handig om te weten

Boek onze zeehonden safari's eenvoudig online. Voor as verstrooiingen, business trips of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Ontdek de Schoonheid van de Oosterschelde: Boottocht naar Zierikzee onder de Zeelandbrug

Begeef je op een uniek maritiem avontuur en ervaar de pracht van de Oosterschelde tijdens een betoverende boottocht naar Zierikzee, onder de imposante Zeelandbrug door. Deze meer dan 2 uur durende tocht belooft een onvergetelijke reis vol natuurlijke pracht en historische hoogtepunten. Of de zon nu straalt of de wolken zich samenpakken, deze ervaring biedt voor elk wat wils.

1. Onder de Zeelandbrug: Een Indrukwekkend Schouwspel

Terwijl de boot de Oosterschelde doorkruist en de kolossale Zeelandbrug nadert, zul je versteld staan van het indrukwekkende schouwspel. Deze brug, een architectonisch meesterwerk, strekt zich majestueus uit boven het water. Varend onder de brug door ervaar je de grootsheid van dit bouwwerk en begrijp je de immense uitdaging die het bouwen ervan met zich meebracht.

2. Zierikzee: Een Historische Havenstad

Na een schilderachtige reis bereik je Zierikzee, een historische havenstad doordrenkt van charme. Terwijl je aanmeert, word je omgeven door eeuwenoude architectuur en de rijke geschiedenis van deze stad. De kronkelende straatjes, de imposante stadspoorten en de levendige markt vormen samen een tijdloos decor dat je uitnodigt om de stad te verkennen.

3. Culinair Genot aan Boord: Eten en Drinken

Of het nu regent of de zon schijnt, aan boord van de boot kun je altijd genieten van culinair genot. Bij slecht weer biedt de comfortabele binnenruimte beschutting, terwijl je nog steeds van het uitzicht kunt genieten. En als de maag begint te knorren, staan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes voor je klaar, zodat je je smaakpapillen kunt verwennen terwijl je vaart.

4. Historische Hoogtepunten: Stadswandeling in Zierikzee

Maak van de gelegenheid gebruik om Zierikzee te verkennen met een stadswandeling. Tijdens deze rondleiding kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van de stad, ontdek je verborgen pareltjes en hoor je boeiende verhalen over het verleden en het heden van Zierikzee.

5. Genieten in Elke Weersomstandigheid: Overdekte Comfortzone

Maak je geen zorgen over het weer, want de boottocht gaat altijd door. Bij slecht weer biedt de comfortabele binnenruimte beschutting, terwijl je bij goed weer kunt genieten van het open dek en de frisse zeelucht. Op deze manier kun je in elke weersomstandigheid genieten van deze prachtige reis.

Kortom, de boottocht naar Zierikzee onder de Zeelandbrug door is een ervaring vol verwondering en ontdekking. Van het imposante schouwspel onder de brug en de historische charme van Zierikzee tot het culinaire genot aan boord en de stadswandeling, deze reis heeft voor ieder wat wils. Laat je meeslepen door de magie van het water en geniet van een unieke ervaring die je nog lang zult koesteren.