Handig om te weten

Boek onze zeehonden safari's eenvoudig online. Voor as verstrooiingen, business trips of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Verken de Oosterschelde: Boottocht naar Wemeldinge of Mosseldorp Yerseke

Stap aan boord voor een avontuurlijke boottocht door het natuurreservaat de Oosterschelde, met als bestemming het schilderachtige Wemeldinge of het beroemde mosseldorp Yerseke. Deze minimaal 3 uur durende tocht belooft een unieke ervaring vol natuurlijke schoonheid en culinaire hoogtepunten. Of de zon nu schijnt of de wolken zich samenpakken, deze reis biedt voor elk wat wils.

1. Adembenemende Natuur van de Oosterschelde

Terwijl de boot door het natuurreservaat vaart, wordt u omringd door de adembenemende natuur van de Oosterschelde. Van uitgestrekte zeegezichten tot kleurrijke flora en fauna, deze tocht biedt een unieke kans om de natuurlijke pracht van dit gebied te bewonderen en mogelijk zelfs zeehonden en bruinvissen te spotten.

2. Pittoresk Wemeldinge: Een Haven van Rust

Indien Wemeldinge uw bestemming is, wordt u verwelkomd door de charme van dit pittoreske dorp. De rustige haven en het schilderachtige landschap bieden een idyllische omgeving om te verkennen. Maak een wandeling door de gezellige straatjes, bewonder de historische architectuur en geniet van de serene sfeer van deze havenplaats.

3. Yerseke: Het Beroemde Mosseldorp

Indien u naar Yerseke vaart, betreedt u het beroemde mosseldorp van Nederland. Hier komt u alles te weten over de rijke mossel- en oestercultuur van het gebied. Bewonder de mosselkotters en proef de verse zeevruchten waar Yerseke bekend om staat. Een rondleiding door een oesterij of kreeftenpark met gids kan een fascinerende toevoeging zijn aan uw reis.

4. Comfort bij Slecht Weer en Culinair Genot

Of het nu regent of de zon schijnt, aan boord van de boot kunt u altijd genieten van comfort en culinair genot. Bij slecht weer biedt de comfortabele binnenruimte beschutting, terwijl u nog steeds kunt genieten van het uitzicht. Heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes staan voor u klaar, zodat u uw smaakpapillen kunt verwennen terwijl u de reis voortzet.

5. Unieke Belevenis: Oesterij of Kreeftenpark met Gids

Voor een extra dimensie aan uw reis kunt u een bezoek aan een oesterij of kreeftenpark overwegen, begeleid door een deskundige gids. Leer meer over de kweek en vangst van deze zeevruchten en krijg inzicht in de rijke maritieme geschiedenis van het gebied. Deze unieke ervaring zal uw boottocht onvergetelijk maken.

Kortom, de boottocht naar Wemeldinge of Yerseke in het natuurreservaat de Oosterschelde biedt een onvergetelijke mix van natuurlijke pracht en culinaire ontdekkingen. Of u nu kiest voor de rust van Wemeldinge of de levendige mosselcultuur van Yerseke, deze reis belooft een unieke ervaring te zijn. Laat u meevoeren door de magie van het water en geniet van een reis vol verwondering.