Handig om te weten

Boek onze zeehonden safari's eenvoudig online. Voor as verstrooiingen, business trips of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Verwondering op het Water: Boottocht van de Oosterschelde naar Antwerpen

Stap aan boord voor een epische 9-uur durende boottocht van de Oosterschelde naar Antwerpen en laat je betoveren door de adembenemende schoonheid van deze waterweg. Deze reis belooft een onvergetelijke ontdekkingsreis langs sluizen, imposante zeeboten en historische hoogtepunten. Of de zon nu schijnt of de regen valt, deze ervaring biedt voor elk wat wils.

1. Langs Sluizen en Zeereuzen: Een Technisch Spektakel

Terwijl de boot zijn weg baant door de waterwegen, zul je versteld staan van de technische hoogstandjes van de sluizen en de gigantische zeeboten die passeren. Deze indrukwekkende structuren laten zien hoe menselijke vindingrijkheid de waterwegen heeft beheerst en bieden een glimp van de enorme schaal van maritieme handel.

2. Historische Haven van Antwerpen: Een Tijdloos Verhaal

Aangekomen in de historische haven van Antwerpen, zul je je in een tijdloos verhaal wanen. Deze haven, een van de oudste ter wereld, ademt geschiedenis en heeft een rijke maritieme erfenis. Terwijl je langs de kades vaart, zul je versteld staan van de prachtige architectuur en de unieke sfeer van deze bruisende havenstad.

3. Verwennerij aan Boord: Eten, Drinken en Genieten

Of de weergoden nu meewerken of niet, binnen aan boord geniet je van alle gemakken. Als het weer somber is, biedt de comfortabele binnenruimte beschutting terwijl je nog steeds van het uitzicht kunt genieten. En als je honger hebt, staat heerlijk eten en drinken voor je klaar, zodat je je smaakpapillen kunt verwennen terwijl je vaart.

4. Rondleiding door Antwerpen: Cultuur en Verkenning

De mogelijkheid om Antwerpen te verkennen, is een extra kers op de taart. Met een rondleiding door de stad kun je de rijke geschiedenis en levendige cultuur van Antwerpen ontdekken. Wandel door geplaveide straten, bewonder indrukwekkende kunstwerken en proef de lokale lekkernijen terwijl je de stad verkent.

5. Een Ervaring voor Elk Weertype: Regen of Zonneschijn

Weer is geen obstakel voor deze maritieme ontdekkingsreis. Of het nu regent of de zon schijnt, de boottocht blijft doorgaan. Bij slecht weer biedt de comfortabele binnenruimte beschutting, terwijl je bij zonnig weer kunt genieten van het open dek en het prachtige landschap.

Kortom, de boottocht van de Oosterschelde naar Antwerpen is een avontuur vol verwondering en ontdekking. Van technische hoogstandjes en historische havens tot culinaire verwennerij aan boord en de mogelijkheid om Antwerpen te verkennen, deze reis heeft alles te bieden. Laat je betoveren door de magie van het water en geniet van een unieke ervaring die je nog lang zult koesteren.